Gösterilen Kayıt : 110 Toplam Kayıt : 41

CTS Birim Tanıtımı ve Flört Şiddeti

Ankara Üniversitesi Cinsel Tacize ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi tarafından CTS Birim tanıtımı ve Flört Şiddeti konulu seminer gerçekleştirildi. Etkinlikten karelere buradan ulaşabilirsiniz.

“Band Kotyora” Konseri

Fakültemiz tarafından 15 Mayıs 2019 tarihinde “Band Kotyora” konseri düzenlendi. Konserde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden şarkılar seslendirildi.

Fakültemize ve Öğrencilerimize TSK Mehmetçik Vakfı’ndan Teşekkür Mektubu

Fakültemiz öğrencileri tarafından şehit ve gazi aileleri yararına düzenlenen şiir dinletisi etkinliği için Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın fakültemize ve öğrencilerimize teşekkür mektubu hepimizi onurlandırmıştır. İlgili etkinliğin haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Kabul Dili

Fakültemiz tarafından düzenlenen Kabul Dili etkinliği görselleri için tıklayınız.