09-15 Eylül 2019 tarihleri arasında obs.ankara.edu.tr adresinden ders kayıt ekranında belirtilen derslerden ders seçimini yapmaları gerekmektedir. Ayrıca Fakülte Öğrenci İşleri Birimi’ni aşağıda belirtilen telefon numaraları veya e-posta ile ulaşarak ders muafiyet sonuçlarını öğrenmeleri, ders muafiyetleri sonuçlanmışsa Fakülte Öğrenci İşleri Birimi’ne gelerek ders kayıt formu doldurmaları gerekmektedir. Dolduracağınız ders kayıt formuna göre obs.ankara.edu.tr adresinde belirtilen ders kaydınız düzeltilecektir. Ders kayıt işlemleriniz için bu işlemlerin hepsini yapmanız gerekmektedir.

VİDEO-Ders Kayıt    mutlaka izleyiniz.

Not: Ders muafiyet başvurusunda bulunmayan Lisans Tamamlama Öğrencilerinin transkript ve ders içeriklerini Fakülte Öğrenci İşleri Birimine getirmeleri gerekmektedir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri:

İletişim: 0312 381 23 50 Dahili: 6553 – 6554 – 6555

E-Posta: saglikbil.ogrenci@ankara.edu.tr

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.