667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Fakültemize özel öğrenci olarak yerleşen öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtlarını OBS sisteminden değil Fakülteye bizzat gelerek yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında beraberlerinde getirecekleri AKTS formları, Öğrenci İşlerinden alacakları ders kayıt formu ve transkript ile danışmanlarına giderek ders kayıt formlarını doldurmaları, ilgili onayları yaptırdıktan sonra Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na giderek ders kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Önemli Not: 17-21 Eylül 2018 ders kaydı haftasında Fakülteye gelerek ders kaydı yapmayan öğrenciler, Ekle-Bırak ve Mazeret kaydı haftasında ders kaydı yapamayacaklardır.