İlişik kesme işlemleri için yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

1- Fakültemiz kütüphanesine giderek üzerlerinde kitap olmadığına dair evrak alacaklar.

2-Fakültemiz kütüphanesinden aldığınız evrak ile Fakültemiz Öğrenci İşlerine uğrayarak Öğrenci Kimliğinizi göstererek mezun transkripti alacaklar. (Burada alacağınız transkriptler ilerde Formasyon Eğitimi, Yüksek Lisans Eğitimi, v.b. yapmak istediğinizde lazım olacağını düşündüğümüz için mutlaka Mezun Transkripti alarak gitmenizi önemle tavsiye ediyoruz. )

3-Bu işlemleri yaptıktan sonra Fakültemiz Kütüphanesinden aldığınız evrak ile Öğrenci Kimliğinizi yanınızda bulundurarak Tandoğan Kampüsünde yer alan Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda 3.kata çıkarak Fakülte Temsilcimiz Nejat YÜZBAŞIOĞULLARI’nın yanına giderek ilişik kesme işlemini yaparak hazır olan GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİNİ alabilirler.